Ellenőrzés

2023.06.21. 13:42

Megtartották a nyár eleji városbejárást Gyulán

Minden évben ellenőrzik a közterületek, utcabútorok állapotát a fürdővárosban, mielőtt még beindul a turisztikai főszezon.

Papp Gábor

Fotó: Petróczki Gábor

– Megtartottuk a szokásos nyár eleji városbejárást Gyulán. A turisztikai főszezon kezdete előtt minden évben ellenőrizzük a közterületek, utcabútorok, virágágyások, burkolatok állapotát – tájékoztatott Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere.

– Arra törekszünk, hogy gondosan karbantartott, rendezett közterületekkel kezdjük a nyarat. A belvárosi részeket néztük meg elsőként, ahol a gyulaiak többsége is naponta közlekedik, és ahol a városba érkező vendégek is megfordulnak. Az idén már elvégzett munkák minőségét is ellenőriztük, illetve számba vettük a főszezon kezdetéig még elvégzendő feladatokat – fogalmazott a polgármester. – Úgy látom, hogy a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. dolgozói alapvetően gondosan végzik munkájukat, köszönöm nekik. A hibákat, hiányosságokat rögzítettük, és a szakemberek gondoskodnak a szükséges munkák elvégzéséről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában