Pályázati sikerek

2023.06.24. 09:50

Dombiratost és lakosait segítik az elnyert támogatások

Dombiratoson tartott sajtótájékoztatót pénteken Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője. Fehérné Andorka Ildikó polgármesterrel az utóbbi hetek pályázati sikereiről, elnyert támogatásokról számoltak be.

Csete Ilona

Fehérné Andorka Ildikó és Erdős Norbert tartott sajtótájékoztatót.

Három jó hírrel érkezett a községbe a politikus. Elmondta, az önkormányzat a téli tüzelőtámogatás pályázatán barnakőszén vásárlására majd 1 millió forintot nyert. Rendkívüli támogatásban is részesült az önkormányzat: 1,7 millió forintot, rezsikompenzáció címén pedig 8 millió 140 ezer forintot fordíthatnak a működésükre.

Fehérné Andorka Ildikó polgármester a támogatásokkal kapcsolatban elmondta, a közvilágításra és az intézményeik közüzemi díjainak a finanszírozására fordítják a településnek megítélt pénzeket.

A tüzelőtámogatás minden évben a rászorulókat segíti, idén az elnyert forrásból 239 mázsa barnakőszenet vásárolnak hamarosan.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában