Városgazdálkodás

2023.05.17. 14:00

Új, korszerű helyre költözött az iroda Sarkadon

Új, korszerű helyre költözött Sarkadon a városgazdálkodási iroda – közölték az önkormányzatnál.

L. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Emlékeztettek: az iroda rengeteg városüzemeltetési feladatot lát el az utak, bicikliutak karbantartásától a közterületek gondozásáig, virágosításáig. Az iroda korábbi, Veress Ferenc utcai székhelye nemcsak elavult volt, de azt ki is nőtte az intézmény. Ezért volt elodázhatatlan egy fejlesztés.

Egy nyertes pályázat révén, 230 millió forintból a Sarkadkeresztúri úton – a város határát jelző tábla környékén – épült egy 260 négyzetméteres, irodákat és kiszolgáló helyiségeket magában foglaló épület, valamint hozzá kapcsolódóan egy 560 négyzetméteres szerelőcsarnok, raktár. Emellett többek között parkolókat alakítottak ki a területen.

A Sarkadkeresztúri úti székhelyet nemrég vették birtokba a városgazdálkodási iroda munkatársai, akik így egy 21. századi igényeket kielégítő iparterületre támaszkodva végezhetik a város tekintetében nélkülözhetetlen feladataikat – emelték ki az önkormányzatnál. Fontos, hogy az intézmény ügyfélfogadási és nyitvatartási rendje, telefonos és elektronikus elérhetősége nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában