Modern Városok Program

2023.05.31. 15:57

Nézze meg! Ilyen lett az új vásárcsarnok a békéscsabai piacon – videóval

Kisfilmen tekintheti meg a készülő vásárcsarnokot Békéscsabán. A komplexumot rövidesen átadják a vásárlóknak és az árusoknak.

L. B.

Forrás: Magyarepitok.hu

Rövidesen birtokba vehetik az árusok és a vásárlók az új vásárcsarnokot Békéscsabán, a piacon, amely egyben közösségi térként is szolgál – írta a magyarepitok.hu szakportál, amely egy kisfilmben ugyancsak bemutatta a komplexumot.

Mint hírportálunk is megírta, a Modern Városok Program keretében megvalósult, nagyszabású, összesen több mint 8 milliárd forintos fejlesztés során előbb elkészült a csaknem 300 férőhelyes parkolóház a gazdabolt előtti területen és a nagybani piac a Kétegyházi úton, majd előző év elején megkezdődött a 6000 négyzetméteres új vásárcsarnok és az új pavilonsor kivitelezése. A Piac tér, a Szabó Dezső, az Illésházi és a Trefort utcák által határolt területen az épületek környezetét ugyancsak rendezték, 12 ezer négyzetmétert fedtek le térburkolattal, növényszigeteket alakítottak ki, padokat és kerékpártárolókat helyeztek el.

Korábban Kozma János, a piacot üzemeltető Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy egyetlen árust sem hagytak az út szélén, kiemelt feladatnak tekintették, hogy biztosítsanak helyet mindenkinek, aki jelezte, hogy továbbra is kereskedne a piacon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában