Visszatekintő

2023.05.14. 08:56

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Több mint 40 millió forint REKI (rendkívüli költségvetési támogatás) érkezik Dél-Békésbe – számolt be közösségi oldalán a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője, Erdős Norbert.

Szamócából bőséges a kínálat Békésben, még csak fóliás van ugyan, de itt az import is, ami jóval olcsóbb a hazainál, a szegedi és a budapesti nagybani piacon 800–1000 forint körül adják kilóját. A termelők panaszkodnak is Békésben, hogy ezzel az agyonutaztatott, hűtőből elővett portékával kell versenyezniük a friss, jó illatú, ízű és aromájú földiepreikkel. A fogyasztói árak így képlékenyek, napról napra is változnak.

Az önmagát szerencsésnek egyáltalán nem nevező végegyházi fiatalember, Tóth Zolkó a TV2 Szerencsekerék című műsorából milliókkal távozott kedden.

Összeütközött két rolleres Békéscsabán, az Andrássy úti kerékpársávon május 9-én 17 óra 50 perc körül.

Összesen 122 kiló halat fogtak ki a horgászok szombaton az idei II. Néveri-kupán a békéscsabai Néveri-tóból. A tógazda elmondta, Hamza Richárd győzött 46,415 kilóval, a második helyen Lakatos Zoltán végzett 27,614, míg a harmadikon Kajári Attila 11,24 kilóval.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában