Rostás Stephan

2023.05.02. 10:10

Eszméletlen összeget gyűjtött össze a csabai felszolgáló a menhelyi állatoknak

Soha nem látott, soha nem remélt, szóval, egész egyszerűen eszméletlen összeg, 829 990 forint gyűlt össze Rostás Stephannak, a békéscsabai Kornélia Grill & Bár felszolgálójának és az adományozóknak köszönhetően a menhelyi kutyák és cicák megsegítésére – hangsúlyozták a Csabai Állatvédők Közhasznú Egyesületnél a minap.

Nyemcsok László

Fotó: Shutterstock illusztráció

Hozzátették, a fiatalember Könyvet a kutyákért! – Vegyél egy könyvet, és mentsd meg egy kutya életét! elnevezésű, jótékonysági könyvvására fergeteges sikert aratott a napokban, a bevételből állateledelt vásároltak. Az összegből 150 ezer forintot a szintén békéscsabai Remény – Lak Állatvédő Egyesület használhatott fel ugyanerre a célra.

A Csabai Állatvédőknél elmondták, 12 és 24 darabos, gazdaságos csomagokban rengeteg  aszpikos és szószos cicaeledelt, valamint speciális étrendet követő kutyusaik számára hipoallergén konzerveket vettek. 

Egyesületük gondozásában folyamatosan 150–160 kutya és 90–100 cica él. Napi ellátásukhoz mérhetetlen segítség a felajánlott összeg.

Rostás Stephan jótékonysági könyvvásárán közel 830 ezer forint jött össze a csabai, menhelyi kutyák javára /Fotó: Bencsik Ádám/

„Rostás Stephan, HIHETETLEN VAGY!!!!!! Szívből köszönjük, amit most az állatokért tettél, és szívből köszönjük az adományozóknak, az önkénteseknek is! Újra hitet és erőt adtatok nekünk azzal, hogy bebizonyítottátok, amit csinálunk, az nemcsak a megmentett kutyák és cicák érdeke, hanem igenis nagyon sok jószívű és jólelkű ember szívügye is! Nagyon hálásak vagyunk!” – írta a Csabai Álltavédők Egyesületének vezetése levelében a fiatalembernek.  

Rostás Stephan hétfőn érdeklődésünkre elmondta, 1200 könyvet ajánlott fel az akcióban, és a kezdeményezés eredményét látva jövőre is megismétli a jótékonysági vásárt. 

Annyit tett még hozzá, sem rajta, sem a könyveken, de biztos abban, hogy az adományozókon sem múlik majd az újabb siker.

A felszolgáló 829 990 forintot gyűjtött össze /Fotó: Für Henrik/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában