Vegyél egy könyvet, és mentsd meg egy kutya életét!

2023.04.18. 13:50

A csabai kézilabdás lányok is beszálltak a Könyvet a kutyákért akcióba - videóval

Kutyaéleteket ment meg könyvekkel Rostás Stephan békéscsabai felszolgáló munkahelye, az Andrássy úti Kornélia & Bár előtt. A fiatalember a Könyvet a kutyákért – Vegyél egy könyvet, és mentsd meg egy kutya életét! elnevezésű akciója már kedden délelőtt nagy népszerűségnek örvendett.

Ny. L.

A Békéscsabai Előre NKSE csapata is támogatta a menhelyi állatok javát szolgáló kezdeményezést

Forrás: BMH

– Nemrégiben egy ismerősöm 1200 könyvet ajánlott fel számomra, mert már nem tudta hol tárolni ezeket – ecsetelte Stephan. – Akkor jött az ötlet, hogy megszervezzek egy kutyamentő, jótékonysági akciót a Békéscsabai Állatvédő Egyesület, ezáltal a menhelyi kutyák javára. A befolyt összegből állateledelt vásárol majd a szervezet.

A könyvek szépen fogytak, az adomány gyarapodott ottjártunkkor, de összeget csak a szerdai zárás után lehet majd tudni. Ami lényeges, a könyvekből nem fogy ki Stephan, ugyanis – ahogy fogalmazott – vannak tartalékai.

A Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapatának tagjai is csatlakoztak az akcióhoz. Sőt, egy dedikált mezt is felajánlottak árverésre. Licitálni ITT lehet.
Horváth Gréta, a csapat jobbszélsője elmondta, mindenki nagy állatbarát az együttesben, vannak, akiknek van is otthon házikedvencük. Szívesen csatlakoztak a kezdeményezéshez, könyveket is választottak, és azokért pénzt dobtak az adománygyűjtő urnába.

Fotós: Bencsik Ádám

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában