Felhívás

2023.04.18. 10:56

Megoldást keres az elekiek közlekedésére a polgármester

Szelezsán György, Elek polgármestere felhívást tett közzé, amiben arra kéri a lakosságot, küldjék el észrevételeiket, változtatási javaslataikat a helyközi tömegközlekedési eszközök menetrendjével kapcsolatban.

V. E.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Szelezsán György, Elek polgármestere arra kérte az eleki lakosságot keddi felhívásában, hogy amennyiben változtatási javaslatai vannak bárkinek az iskola vagy a munkahelyre való ingázás megkönnyítése érdekében a helyközi tömegközlekedési eszközök – busz és a környékbeli személyvonatok – menetrendjének vonatkozásában, úgy az észrevételeit küldje el számára. Hozzátette, igyekszik ezeket a kéréseket, illetve észrevételeket a megfelelő fórumokon képviselni és megoldást találni az esetleges problémákra.

A polgármester hangsúlyozta, amennyiben a szakmai és a lakossági igények megegyeznek, vagy legalább közelítenek egymáshoz, biztosan megoldást találnak minden kérdéses esetre. A javaslatokat írásban, legkésőbb április 26., szerdán 16 óráig kéri eljuttatni a városháza titkárságára, vagy a polgá[email protected] e-mail címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában