Visszatekintő

2023.04.16. 18:35

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Hetvennél is több talált kerékpárt értékesít, árverez el az önkormányzat. 

Kétnapos kislibák égtek el teljesen szerdán reggel a vésztői, régi Paraizs-tanya szomszédságában lévő hodályban. A tüzet a kint tartózkodó alkalmazott észlelte, hívta a tűzoltókat és a bérlőt, Kenéz Sándort is, aki azonnal oltotta az itatáshoz használt slaggal a tüzet, valamint hamar odaértek a tűzoltók is. Így az épület egy részét sikerült megmenteni, 599 kisliba azonban odaveszett, csak egy élte túl a szerencsétlenséget.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül Békés vármegyében megújul a 4429 jelű Kevermes-Medgyesegyháza-Orosháza összekötő út 4,9 kilométeres szakasza. A kivitelezés hétfőn kezdődik. Az arra járók forgalomkorlátozásokra számíthatnak majd.

Három napon át tartott a Békéscsabai Nemzeti és Nemzetközi Kutyakiállítás a CsabaParkban. Az eseményen több mint kétezer kutyát értékeltek a rendezvény bírói.

Megkezdődött a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége Szép fogások című nyereményjátéka, rögtön egy érdekes, békésszentandrási fogással. Több mint 17 kilós, 81 centis nagypontyot fogott egy horgász.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában