Ünnepi pillantok

2023.04.02. 09:08

Erzsike nénit 95. születésnapján köszöntötték a kevermesi otthonban

Kevermesen ünnepi pillanatok részesévé vált Tóth Józsefné (született Kiss Erzsébet). 95. születésnapján köszöntötték a Kevermesi Családsegítő, Gondozási és Szociális Központban.

Cs. I.

Forrás: Facebook

A bentalakásos otthon lakója Erzsike néni, aki 1928. márciusában született Mezőtúron. Heten voltak testvérek.  Az általános iskolát Tiszaföldváron végezte, ugyanis a szülei gyakran költöztek. Budapesten ismerkedett meg Tóth Józseffel, akivel összeházasodtak.

Férje szülőfalujába költöztek, Kevermesre, 1946-ban. Háztartásbeli volt, 2 gyermeke született. Belépett 1958-ban a termelőszövetkezetbe. A mezőgazdaságban, illetve tejházban dolgozott.

A Kevermesi Családsegítő, Gondozási és Szociális Központ Idősek Otthonába beköltözött 2019. tavaszán.
Az intézmény önkormányzati fenntartású, 24 lakója van, tudta meg szerkesztőségünk. A születésnapon Lantos Zoltán polgármester is meglátogatta és köszöntötte a nénit.

Mindenki szereti Erzsike nénit, akinek kedvenc időtöltése az olvasás, a tévézés. Ha jó az idő, akkor szinte minden idejét a szabadban tölti. Két gyermeke után van 3 unokája és két dédunokája. A legkisebb dédi (kislány) alig egyhónapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában