Békepárti határozat

2023.04.05. 15:26

Erdős Norbert: a Fidesz-KDNP a béke pártján áll

Az Országgyűlés a napokban 130-24 arányban elfogadta a békepárti határozatot. Erdős Norbert országgyűlési képviselő leszögezte: a Fidesz-KDNP a béke pártján áll.

Cs. I.

Erdős Norbert: Nemzeti érdekről van szó

Fotó: Für Henrik

Mint Erdős Norbert fogalmazott, a szomszédunkban egy éve zajló háború az inflációra, a gazdaság teljesítőképességére hatással volt s van. Egy mód van ezek megoldására: mihamarabb tűzszünet, béke legyen. Ez a határozat erről is szól. 

– Biztosítja azt is, hogy hazánk ne sodródjon bele a háborúba. A 24 ellenzéki képviselő között volt Sebők Éva (Momentum), ő sem szavazta meg a határozatot. A Gyurcsány Ferenc által vezetett dollárbaloldal Sebők Évával együtt a háború pártjára állt. Jól lehet látni, amikor fontos nemzeti érdekekről van szó (távol maradni ettől a háborútól), akkor a dollárbaloldalra nem lehet számítani. Ez a szavazatokban is meglátszik. A Fidesz-KDNP frakciószövetségére az emberek számíthatnak. Mi a háború ellen és a béke pártján vagyunk – fogalmazott sajtótájékoztatóján a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Hogy Sebők Éva mivel magyarázta döntését, arról itt írtunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában