TeSzedd

2023.04.28. 18:28

A szemetelők szemetét szedték össze az orosházi önkéntesek

Csatlakozott Orosházán a polgármesteri hivatal és a Városüzemeltetési Zrt. is az idei TeSzedd! – önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű akcióhoz. Pénteken több helyszínen szemétmentesítették a várost.

Cs. I.

A kerékpárút mellett gyorsan teltek a zsákok a mások által edobált szeméttel /Fotó: Kecskeméti Krisztina/

Hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalmát idén 11. alkalommal hirdették meg. Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében közösen tegyük tisztábbá környezetünket.

Orosházán a pénteki napot jelölték ki és a hivatal, valamint a társaság dolgozói is elindultak szemetet szedni. A Báthori utcánál és a Diófa csárda környékén is akadt dolguk. A kerékpárút mentén, a Kristály-tó környezetében gyorsan megtelt majd negyven zsák. 

A másik helyszínen, a Szentesi úton, valamint a gyopárosi déli-tó körül is gyűjtötték a szemétszedők a mások által eldobált szemetet. Ott az volt a tapasztalat, hogy jóval kevesebb a szemét, mint a korábbi években.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában