Elek

2023.03.31. 15:33

Tóth Gyöngyi elköszönt az elnökségtől

Csütörtökön tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete, melyen Tóth Gyöngyi a szervezet elnöke arról tájékoztatta a tagságot, hogy a jövőben nem tudja már vállalni a vezetői feladatokat.

V. E.

Forrás: Facebook

Hangsúlyozta azonban, hogy a háttérben továbbra is segíti a szervezetet – adta hírül Szelezsán György.

A polgármester beszámolójából kiderült, Tóth Gyöngyi a szervezet 2005-ös megalakulásától kezdve máig rendkívül lelkiismeretesen és fáradhatatlanul látta el az alapszervezet vezetői feladatait. Mindig méltóképpen képviselte azt a nemes célt, melyet a Magyar Rákellenes Liga folyamatosan hivatott képviselni.

A közgyűlésen Kecskés Andrea alpolgármester és Szelezsán György közösen fejezték ki hálájukat Tóth Gyöngyinek, akire a személyisége, szakmai felkészültsége és tapasztalata miatt az alapszervezetben, illetve a városi ügyekben is számítanak a jövőben. Az eleki szervezet új elnöke Kecskés Andrea, lett, aki mellett elnökségi tag Popucza Mihályné, Turláné Emenet Ildikó pedig titkárként tevékenykedik. A liga helyi küldöttjei pedig Erdeiné Lukács Magdolna és Koszta Beáta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában