Ötvenéves egyesület

2023.03.14. 08:52

Metszésbemutatót tartott, beteg kisfiút támogat a Kondorosi Kertbarát Kör

Beindult az élet az idei évben a Kondorosi Kertbarát Körben. Hovanecz András elnök kiemelte, az egyesület ebben az esztendőben ünnepli alapításának 50. évfordulóját, így a korábbiaknál is bővebb és sokszínűbb programot állítottak össze.

Ny. L.

A hideg idő és a nagy szél ellenére is megtartották a minap a gyümölcsfametszési bemutatót Forrás: Facebook

A hideg idő és a nagy szél ellenére is megtartották a minap a gyümölcsfametszési bemutatót, szép számmal vettek részt a kertbarátok a rendezvényen, ahol Miskó Ferenc kertész adott hasznos tanácsokat a művelet szakszerű elvégzéséhez. Ez azért fontos, mert nagyban kihat a termés minőségére és mennyiségére egyaránt. Az elnök hozzátette, már idén is sok új tag csatlakozott egyesületükhöz, mely egy beteg gyermek gyógyulásához is igyekszik anyagi segítséget nyújtani.

Galó Tomika gerinc eredetű izomsorvadásban, úgynevezett SMA-betegségben szenved, támogatását egy tagtársunk vetette fel – hangsúlyozta Hovanecz András. – Szülőként, nagyszülőként a tagság átérezte ennek a családnak a fájdalmát, és mindenki a lehetőségéhez képest igyekezett támogatni Tomi kezelését, gyógyulását. Hiszünk abban, hogy ilyenkor a legkisebb segítség is segítség. A 66 ezer forintot átutaltuk a családnak, szorítunk Tominak, és sok erőt kívánunk az egész családnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában