Faragó András

2023.02.12. 11:16

Topy könnyesre nevettette kollégáit az operettszínház öltözőjében

Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művésze osztott meg egy vidám pillanatot gerendási születésű kollégájával-kollégájáról, Faragó Andrásról. 100 éves a fővárosi Operettszínház, a fotó a Centenáriumi gálán készült.

Cs. I.

Faragó András és Vadász Zsolt

Forrás: Facebook

Faragó András, Topyka kollégám és barátom már 2001 óta öltözőtársam és rengeteg darabban játszunk együtt azóta is! És képzeljétek, nem csak a színpadon vicces, hanem az életben is! Az öltözőben is folyamatosan könnyesre nevettet! Most is jó a hangulatunk

 – jegyezte meg közösségi oldalán Vadász Zsolt. 

Ezen a hétvégén, három estén át újra ünnepi díszbe borul a centenáriumát ünneplő Budapesti Operettszínház és a gálán a színház társulatának valamennyi művésze fellép. A Somossy Károly orfeumigazgató által 1894-ben emeltetett, kezdetben mulatóként működtetett épületet Ben Blumenthal, gazdag amerikai vállalkozó alakíttatta Fővárosi Színházzá, amelynek nyitóelőadását 1922. december 23-án tartották. Az új színházat 1923 februárjától hivatalosan is Fővárosi Operettszínháznak nevezték el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában