Szerződés

2023.02.09. 15:01

Több mint 250 millió forintból épülhet meg a medgyesegyházi út

Sikeresen pályázott a még 2021-es vidékfejlesztési programban Medgyesegyháza. Kraller József polgármester ismertette, hogy önkormányzatuk több mint 250 millió forintot nyert el, amit kiegészítenek további 13 millió forinttal.

N. Sz.

A napokban írták alá a szerződést

– A medgyesi ipari parktól, azaz a medgyesbodzási kövesúttól indulva, a Király út felé, majd onnan jobbra fordulva, a Mogyi Kft. telephelyének irányába szeretnénk építeni egy négy méternyi széles, szilárd burkolatú utat, összesen 2,7 kilométer hosszan – részletezte Kraller József, hozzátéve, hogy a támogató okirat megszerzését követően elkészítették az engedélyes terveket, majd közbeszerzési eljárás során választották ki a kivitelezőt.

− Az áremelkedések miatt csak harmadjára sikerült olyat találnunk, aki a rendelkezésre álló forrásból meg tudja valósítani a tervezett utat. A beruházás immár elérhető közelségben, célegyenesben van, hiszen a kivitelezési munkákat elnyerő konzorciummal is aláírtuk a minap a szerződést. Amint az időjárási viszonyok megengedik, elkezdődnek a munkálatok városunkban – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában