Békés

2023.01.07. 11:27

Parókákkal segítették az Életrevalók klubot

Parókákkal segítette a Berna Med Kft. a Szent Lázár Alapítvány Életrevalók klubját. Az adományt a cég képviseletében Laszkóné Becsei Bernadett adta át Kovács Ildikónak, az alapítvány igazgatójának a napokban.

P. G.

Kovács Ildikó és Laszkóné Becsei Bernadett /Fotó: Apáti-Nagy Lajos/

A Szent Lázár Alapítvány már több éve működteti az Életrevalók elnevezésű szociális klubját. Elsősorban a daganatos megbetegedésben szenvedőket és hozzátartozóikat várják, de más betegségekben szenvedőket, akár testi, akár lelki problémákkal küzdőket is segítenek, olyanokat, akiknek nehézséget okoz betegségük feldolgozása és az azzal való küzdelem, vagy csak szeretnének új ismeretségeket kötni és beszélgetni.

Felvilágosítás, gyógyulási módok, tapasztalatcsere, lelki segítség, szakmai tanácsadás egyaránt része a klub tevékenységének.

Kovács Ildikó elmondta, a kft. felajánlása nagy segítséget jelent, különösen, ha valakinek nincs lehetősége megvenni a parókákat.

– Nagyon fontos a megkapott támogatás, amelynek részeként a jövőben mi is segíthetünk majd – fogalmazott az alapítvány igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában