Testületi ülés

2023.01.19. 12:17

Busz szállítja a betegeket a gyopárosi kezelésekre

Volt korábban megoldás arra, hogy a vizes és a száraz kezelésekre, Gyopárosfürdőre kijutni szándékozó betegeket autóbusszal segítse a kórház. A 23 fős busz üzemeltetését nem tudta vállalni a gyógyító intézmény, az önkormányzathoz fordult partnerségért – ez is téma volt a csütörtöki testületi ülésen.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock

Első napirendként ezt tárgyalták a képviselők. Elhangzott, azért, hogy a betegellátást segítse Gyopároson, a gyógyászati részlegen, azért, hogy a kórház által biztosított kezelések ne szűnjenek meg, egy vállalkozás tulajdonát képező, 9 fős kisbusz üzemeltetésének a költségeit vállalja a város. Ez a fajta feladatellátás a 2023. évi költségvetést terheli majd. Már a menetrend is elkészült, várhatóan márciustól lép életbe. Mindenki támogatta az előterjesztést.

Több képviselői jelzés érkezett a városvezetés felé a lehullott csapadékmennyiség okozta sáros utcák javítása érdekében; a szobabérlők házában a lift újraindításának a szükségessége érdekében; a hulladékgyűjtő szigetek állapotáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában