Szépségverseny

2022.12.13. 19:56

Orosházi lány lett a királynő második udvarhölgye

Éjszakába nyúló, zenés műsorral színesített gálaesten választotta meg a közel 30 tagból álló zsűri Magyarország idei királynőjét és kishercegnőjét a La Burrata Mozzarella Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny budapesti döntőjén. Békés megyei siker is született, a szépségkirálynő egyik udvarhölgye Mike Cintia lett.

Cs. I.

Mike Cintia (balról)

Fotó: Fördős Gábor

A bűvös kettes szám jellemezte Magyarország királynőjének a választását: a korona a győri döntős, Horváth Boglárka fejére került, s mellette a Miss Tini 2022 győztes is Horváth, mégpedig Lilla. A szépségkirálynő választáson Rábapatona büszkesége, Jávori Lili lett az első udvarhölgy, az orosházi Mike Cintia pedig a második udvarhölgy kitüntető címét kapta meg a gálavacsorát követően.

A 24 lány sokmillió forint értékű nyereményei, szerződései, háziasszonyi ajánlatai mellett a fődíjról sem szabad elfeledkezni: a királynő egy 4000 euro értékű nyaralást nyert repülőjeggyel 2 főre Szardínia szívébe, Costa Smeraldara, a Luci di la Muntagna luxus hotelbe. A felnőtt és a tini kategóriából a két első és második helyezett lány is utazhat Olaszországba, és egy profi modelliskolában bővíthetik a tudásukat, csiszolhatják az eddig tanultakat.

Mike Cintia (jobbra)

A főtámogató olasz tulajdonosa, Bernardino Pusceddu lassan közel két évtizede él Magyarországon és a rendezvényt követően így nyilatkozott:

– Örülök a programot övező nagy érdeklődésnek. Gratulálok a teljes szervezőcsapatnak a Miss Hungary 2022 Nemzeti Szépségverseny csodálatos sikeréhez. A rendezvény fényét emelte a nézőközönség is, sajnálom, hogy nem sikerült minden részt venni kívánó igényét kielégíteni. Jövőre nagyobb publikum befogadását tesszük lehetővé, még tőbb embernek biztosítva az élményt a részvételre.

– Örömmel járulunk hozzá több döntős jövőbeli sikerének alapkőletételéhez. A Miss Hungary több királynője vált sikeres médiaszereplővé az elmúlt évtizedekben. A nemzeti szépségverseny kiváló alkalom arra, hogy tehetséges fiatalokat ismertessen meg az országgal, akikre majd büszkék lehetünk a jövőben – ezt már a főszervező, Trejtnar Anita tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában