Informatikai szaktanterem

2022.12.04. 10:42

Mezőhegyesen a szakképző iskolában is zajlanak a fejlesztések

A napokban Mezőhegyesen járt Lázár János, a ménesbirtok volt kormánybiztosa, építési és beruházási miniszter.

Cs. I.

Fotók: Lázár János/Facebook

A Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium székhelyén zajló fejlesztések láttán tett közzé bejegyzést a Facebook-oldalán.

– Új év, új könyvtár, új informatikai szaktanterem: ezt hozza a január Mezőhegyesen. De az új esztendő folyamán befejezzük a kollégium felújítását és megépül a tornacsarnok is. A mezőhegyesi szakképzés lesz az ország egyik legjobb agráriskolája, dobbantó a szakmába, és akár a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemre is. Ez is záloga a vidék sikerének.

Hírportálunk úgy értesült, az elmúlt héten a kollégista tanulók bejárták az épülő új kollégiumot. Az iskolavezetés megkérdezte a fiatalok véleményét a szobákról, a bútorokról.

Új év, új könyvtár, új informatikai szaktanterem: ezt hozza a január Mezőhegyesen.

A hétköznapokban Mezőhegyesen számos beruházás zajlik, ám az adventi vasárnapok a pihenésé, a közösségi élményeké is. Ma, advent második vasárnapján, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Hangai fogadója előtt például szemet gyönyörködtető kézműves portékák vásárát hirdették meg. Az épületben pedig Prém Szabolcs Kávézzunk másképpen című kiállítását nyitják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában