Iparkamara

2022.12.02. 17:59

Megérzik az energiaárak emelkedését a Békés megyei vállalkozások is

Az energiaárak emelkedéséről, a vállalkozásokra gyakorolt hatásairól tárgyaltak a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési és Innovációs Bizottságának ülésén a minap Békéscsabán.

L. B.

Stratégiai kérdés a cégeknek az energiabiztonság

Forrás: Shutterstock

Az energiaárak vállalkozókra gyakorolt hatását dr. Orosz Tivadar, a Békés megyei kamara elnöke ismertette a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi ülésén elhangzottak alapján. Kiderült: nem könnyű a helyzet, amelyet a Békés megyei kis-, közép- és nagyvállalatok képviselői is alátámasztottak. Mindannyiukat érzékenyen érinti az energiaárak emelkedése.

Szabó Géza, a bizottság elnöke elmondta, megkezdte munkáját az új Energiaügyi Minisztérium, és január elején szeretnének tájékoztatást kapni a felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban, hogy segítséget nyújthassanak a vállalkozásoknak. Úgy véli, a vállalkozások működéséhez, fejlődéséhez stratégiai kérdés az energiabiztonság és a reális árak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában