KlasszisTopDesign

2022.12.02. 17:29

Közönségdíjat nyert a rangos gasztroversenyen a csabai Bonita Bisztró

Az év KlasszisTopDesign versengés gasztro közönségdíját érdemelte ki a Vidék 2022 kategóriában a békéscsabai Bonita Bisztró. Az itáliai ízekre specializálódott étterem emellett a szakmai rangsorban is legjobb három közé került a megmérettetésen.

P. G.

A díjátadót a budapesti Mystery Hotelben tartották szerdán, az elismerést Kátay Géza és Kátay-Hajdu Laura tulajdonosok vették át

Forrás: beol.hu

A Turizmus Online szerkesztősége print kiadványával, a Pont Itt utazás/szállodák/gasztronómia szaklappal közösen hirdette meg a hazai szállodásokat, kisebb és nagyobb vendéglátóhelyeket, külső-és belsőépítészeti tervezőket, valamint beszállítókat megszólító Klasszis TopDesign szakmai versenyét. A rendezők kiemelten fontosnak tartják, hogy azokat a tervezőket és a szállás- valamint gasztrohelyek tulajdonosait, illetve működtetőit szólítsák meg, akik nem mindennapi módon álltak helyt ezekben az embert próbáló időkben, és arra fordították a bezártság és korlátozások idejét, hogy felújítsák, szépítsék és átalakítsák szálláshelyeiket, vendéglátóhelyeiket. A díjátadót a budapesti Mystery Hotelben tartották szerdán, az elismerést Kátay Géza és Kátay-Hajdu Laura tulajdonosok vették át.

Kátay Géza hírportálunknak elmondta, a szakmai megmérettetésre a bisztró belső terével, illetve különleges teraszával pályáztak. Az adott kategóriában a budai Aranybástya étteremmel és a budapesti Robinson étteremmel közösen a legjobb három közé kerültek. Ennek kapcsán hozzátette, végül a rendkívül különleges panorámájú Aranybástya étterem győzött teljesen megérdemelten, számukra ugyanakkor nagyon fontos elismerés, hogy ott lehettek a legjobbak között.

Az alapverseny mellett egy közönségszavazás is indult, amelynek gasztro kategóriájában a vidéki indulók között a Bonita az első helyet, a közönségdíjat érdemelte ki.

– A szakmai elismerés mellett számunkra, illetve munkatársaink számára is nagyon fontos vendégeink visszajelzése, hiszen értük, nekik dolgozunk, Ezúton is nagyon köszönöm mindenkinek, akik ránk szavazott, vagy ha erre nem volt lehetősége, gondolt ránk a voksolás ideje alatt – hangsúlyozta. Kérdésünkre kiemelte, bár Debrecenben és Budapesten is van hasonló éttermük, egyértelmű volt, hogy a békéscsabai bisztróval neveznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában