Fogápolás

2022.12.01. 12:24

Fogkeféket, fogkrémeket kaptak a kovácsházi óvodások

November a fogászati hónap volt, ennek apropóján a Magyar Vöröskereszt bázisóvodájába, a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvodába gyermek fogkrémek és fogkefék adománya érkezett.

Cs. I.

Fotó: BMH

Az óvodapedagógusok a helyes fogápolás módjára és a fogak védelmének a fontosságára hívták fel a kisgyeremekek figyelmét. A program első alkalommal a Táncsics utcai óvodában valósulhatott meg. November második felében a Petőfi utcai óvodában folytatódott a fogápolási hónap keretében zajló kampány, a Magyar Vöröskereszt fogkrém és fogkefe adományozása kapcsán.

A felvilágosító eseménysorozat megvalósítója Veszprémi Mária fogászati szakasszisztens, aki szabadidejében vállalkozott erre – olvasható az óvoda közösségi oldalán. A Petőfi utcai óvodások nagy figyelemmel és érdeklődve hallgatták az interaktív előadást. Az Árpád-köz 6. szám alatti óvodában is megvalósult a helyes fogápolási technikát rögzítő kampány. A nagycsoportosok személyesen is ellátogatnak majd a fogászati rendelőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában