Feldíszített járművek

2022.12.17. 15:01

Adventi autós konvoj készülődik Mezőhegyesen

Nem hétköznapi autós konvoj indul útnak Mezőhegyesen december 23-án. Egy jó példa nyomába eredve, megszervezte, egyedivé, mezőhegyesivé tette az esti adventi autós felvonulást a Város- és Környezetvédő Egyesület.

Cs. I.

Mezőhegyesen ez lesz az első ilyen motorizált alkalom, amikor a csatlakozók feldíszített járműveikkel – a Békás-tótól a város utcáin, több kilométeren át autóznak, majd visszatérnek a kiindulás helyszínére – meglepik a városlakókat december 23-án. Sokakat invitálnak, csatlakozzanak az esti adventi autós felvonuláshoz, amit a Város- és Környezetvédő Egyesület hirdetett meg. A konvoj élén fények és zenei események hívják fel a figyelmet a kezdeményezésre. Dj Berry Pappa, Békés megye egyetlen aranylemezes bakelitkoptatója, számos mixlemez, megamix és remix készítője tolja a karácsonyi dallamokat, s meg-megszakítva elhangzik majd sok meglepetés is.

Jelezték érkezésüket battonyaiak, végegyháziak, komlósiak, mezőkovácsháziak a zenés, autós felvonulásra. Lehet a verda új vagy régi, mindegy, mennyi benne a lóerő, a lényeg, hogy négy keréken guruljon.

Akinek nincs ilyen, azt beültetik maguk mellé a járműtulajdonosok. S ha mindenki célba ért, ott várja őket a nőklub forró teával, zenés bulival, zsíros kenyérrel, melegedővel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában