PRIMA-PROTETIKA Kft.

2022.11.21. 17:37

Új kerekesszékek garantálják a biztonságos betegszállítást az orosházi SBO-n

Hagyomány, hogy a gyógyászati segédeszközöket gyártó békéscsabai PRIMA-PROTETIKA Kft. az általa gyártott termékek közül adományt biztosít az orosházi kórháznak. A cég immár 13 éve forgalmazza termékeit a Kórház utcai üzletsoron, ezek pedig széles körben jelen vannak a gyógyító intézményben.

Cs. I.

Forrás: Melega Krisztián/Kórház

A most kapott 2 darab PP 5200 típusú kerekesszék 46 centiméteres beülő szélességgel rendelkezik, ami biztosítja a kényelmes és biztonságos betegszállítást a Sürgősségi Betegellátó Osztályon.

– Az SBO-n nagy a forgalom. A vizsgáló helyiségből a járóképtelen betegeket át kell vinni CT-re, röntgenre, ultrahangra, vagy más osztályra. Ehhez nagy szükségünk van a strapabíró, jó minőségű beteghordó eszközökre. A cég kerekesszékeiről nagyon jók a tapasztalataink, a beteghordó kollégák munkáját hatékonyabbá és könnyebbé teszik – ismertette dr. Bozsár Stefánia, az SBO osztályvezetője.

Az eszközöknek nagy hasznát veszik majd a  mindennapi betegellátásban. A két kerekesszéket a cég képviseletében Ángyán Lászlóné, az orosházi üzlet vezetője adta át dr. Bozsár Stefániának, az SBO osztályvezető adjunktusának. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában