Munkalátogatás

2022.11.17. 08:59

Békés-Dánfok előre léphet az aktív turizmus terén

Munkalátogatás keretében járta be a Dánfoki Üdülőközpontot Kálmán Tibor polgármester és Füredi János, a Békés Turisztikai Nonprofit Kft. felügyelő bizottságának elnöke.

P. G.

Munkalátogatáson Kálmán Tibor és Füredi János

Forrás: Facebook

Facebook-posztjában Kálmán Tibor polgármester kiemelte, szép és tartalmas idény után a további fejlődés lehetőségeit is áttekintették Bak Ádámmal, aki november 1-vel vette át a Dánfoki Üdülőközpont vezetését, illetve munkatársával, Kunné Almási Márta. 

– A turisztikai viszonyok, és nem utolsósorban a gazdasági körülmények folyamatos, markáns változása számos kihívást tartogat Békés számára is. Ezeknek szeretnénk elébe menni, amikor a korábbi tapasztalatokra építve tekintjük át a következő év feladatait. Dánfok mint városunk idegenforgalmának egyik sarokköve a jövőben várhatóan az aktív turizmus, a közösségi események és a kikapcsolódás terén is előre léphet majd – fogalmazott a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában