Rajzpályázat

2022.11.19. 14:15

A battonyai Mikes gimnázium diákja remekelt, jutalma volt az élménynap is

A Battonyai Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Technikum, Általános Iskola diákjai neveztek egy alkotópályázatra. Sikerrel - ez derült ki az iskola közösségi oldalán, ahol büszkén számoltak be egyik tanulójuk dobogós helyezéséről.

Cs. I.

Kovács Fanni

Fotó: BMH

A Szeged-Csanádi Egyházmegye idén is meghirdette a Szent Imre Alkotó- és Rajzpályázat 2022 elnevezésű alkotópályázatot, amelynek témája a teremtésvédelem volt. A rajzpályázatra a Mikesből öt tanuló küldött pályamunkát.

Kovács Fanni, a 6. A. osztályos fiatal az előkelő 3. helyezést ért el korcsoportjában A teremtett világ szépsége című művével. Felkészítője Nagyné Kocsis Éva tanárnő volt. A pénteki eredményhirdetésen dr. Serfőző Levente oktatási püspöki helynök, kateketikai és ifjúsági referens adta át az elismerő oklevelet Szegeden Fanninak. A battonyai lány részt vehetett a jutalom-élménynapon is Mák László hitoktató kíséretében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában