Kreatív ötlet

2022.10.24. 10:11

Az ősz tündére mellett fotózkodnak az orosháziak

Az orosházi vásárcsarnok bejáratánál minden évszakban van valami meglepetés, amivel az üzemeltetők meglepik az érkező vásárlókat, árusokat.

Horváthné Dauda Márta részlegvezető a hétvégéjét férjével és barátaival egy kreatív őszi ötlet megvalósításával töltöttek. A gyopárosi tóparton begyűjtötték az alapanyagokat, a színpompás növényeket, a dekoráció váza is elkészült, a piacosok adtak a babának arcot, van már az ősz tündérének a kezében virágcsokor, körülötte pedig sárga tökök csalogatják a nézelődőket.

 

Ott jártunkkor, hétfőn reggel, a rákóczitelepi Joós Erika és két kisfia is alaposabban megnézte, milyen természetes alapanyagok adják a tündér ruháját. Többen megálltak, fotózkodtak a bejáratnál.

Megtudtuk, már van érdeklődő, aki hasonlót szeretne megvalósítani. 

A vásárcsarnok előtt álló Emma (így nevezték el) felkeltette az emberek érdeklődését – ez is volt a cél. A készítők minden segítséget megadnak, hogy örömöt szerezzenek másoknak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában