Serfőző Lajos

2022.08.24. 08:43

Főigazgatói elismerést kapott a gyulai vízügyi szakember

Láng István az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója – állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából – Főigazgatói Oklevél elismerést adományozott Serfőző Lajos szakágazati vezetőnek magas színvonalú munkája elismeréséül.

Beol.hu

Fotó: Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság/Facebook

Serfőző Lajos 1992-ben végzett a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán Gyárszerelő Üzemmérnöki szakon, majd 1997-ben ugyanezen egyetem Gazdaságtudományi Kar Gazdálkodási szakán közgazdász főiskolai oklevelet is szerzett – olvasható a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság közösségi oldalán.

A szakember 2003 óta dolgozik a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság Műszaki Biztonsági Szolgálatánál, kezdetben ügyintézői, majd 2018-tól szakágazati vezető munkakörben.

Az MBSZ és egyben az igazgatóság legnagyobb létszámú részlegének szakágazati vezetőjeként, irányítása alá tartozik a szivattyútelepi vezető gépészek munkájának szervezése, irányítása, valamint az MBSZ műhelyeiben folyó munka szervezése, ellenőrzése. Nevéhez fűződik és kimagasló szakmai tudását bizonyítja az MBSZ által az utóbbi 15 évben végzett valamennyi szivattyújavítás, KÖRÖS-500-as típusú szivattyú gyártása, műtárgyfelújítás. Munkáját nemcsak igazgatóságunk, hanem számos más vízügyi igazgatóság munkatársai is ismerik és elismerik. 

Két legfontosabb erénye a precizitás és a lojalitás, munkáját minden körülmények között a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel végzi, a rábízott feladatokat maradéktalanul teljesíti, munkatársaival való kapcsolata példamutató. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában