Kinevezés

2022.08.30. 15:05

Dr. Bódi Beáta lett a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatója

Szeptembertől dr. Bódi Beáta a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatója – tájékoztatott a Békés Megyei Kormányhivatal.

P. G.

Dr. Bódi Beáta és Takács Árpád

Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára – Takács Árpád főispán javaslatára – szeptember 1-étől dr. Krizsán Anettet nevezte ki a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezetőjének. Takács Árpád szeptember 1-jei hatállyal dr. Bódi Beátát nevezte ki a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatójának. Ugyancsak szeptember 1-jétől, visszatérőként Kiss Norbert vezeti a Békés Megyei Kormányhivatal főispáni kabinetjét.

– Válságkezelő, válságálló és fenntartható közigazgatásra van szükség, ez az előttünk álló időszak legfontosabb kihívása, feladata – hangsúlyozta a kormányhivatal vezetésében történt személyügyi változások ismertetését megelőzően Takács Árpád főispán.

A most kinevezett igazgató 2005-2014 között a pénzügyi szektorban tevékenykedett. Dr. Bódi Beáta 2015 óta kormánytisztviselő a Békés Megyei Kormányhivatalban. Előbb a pénzügyi és gazdálkodási főosztályon dolgozott, 2020 óta a népegészségügyi főosztály közegészségügyi osztályát vezette. Élelmiszertechnológus mérnöki oklevéllel és jogász, illetve közbeszerzési tanácsadói, tűzvédelmi előadói, valamint munkavédelmi technikusi végzettséggel is rendelkezik.

Dr. Krizsán Anett 

A Gyomaendrődi Járási Hivatal élére kinevezett dr. Krizsán Anett 2017. november 1-je óta a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatójaként dolgozott. Előtte 2013. december 1-jétől a Gyomaendrődi Járási Hivatal Gyámhivatalát vezette. Nevéhez fűződik a Békés Megyei Gyermekvédelmi Partnerségi Protokoll kidolgozása.  A szakmai anyag a gyermekvédő szervezetek, közintézmények – a védőnői szolgálat, a családsegítő szolgálat, a háziorvos, a kormányhivatal, a gyámhatóság, a rendőrség, az ügyészség – számára nyújt hathatós segítséget.

Pedagógus, rendőrszervező és jogász végzettséggel rendelkezik, több mint egy évtizedig dolgozott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság állományában, rendészeti pályafutása alatt gyermek- és ifjúságvédelmi, nyomozói, majd később kiemelt bűnügyi főnyomozói feladatokat látott el.

Dr. Krizsán Anett
 

Kiss Norbert visszatérőként a Békés Megyei Kormányhivatal főispáni kabinetjének régi-új vezetője. 2017 júliusa és 2018. november 15. között ugyanis a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízotti kabinetjének vezetőjeként dolgozott. Egyebek mellett mérnök-informatikus, mérnök-tanári oklevéllel rendelkezik, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetében okleveles védelmi igazgatási vezetői végzettséget szerzett. Dolgozott pedagógusként, huzamos ideig a katasztrófavédelem hivatásos állományú tagjaként teljesített szolgálatot.

Kiss Norbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában