Halálos fenyegetések

2022.07.14. 14:50

Nyomoznak a Jéger-rendszer kezelőinek zaklatása miatt

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya zaklatás bűncselekmény gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a jégkármérséklő-rendszer (Jéger) veszélyeztetett generátorkezelői ügyében.

Ny. L:

A zaklatások miatt több helyen le kellett állítani a rendszert (illusztráció)

Forrás: MW

Mint arról már hírt adtunk, közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt tett feljelentést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a minap a Békés Megyei Főügyészségen. Mégpedig a jégkármérséklő-rendszer (Jéger) veszélyeztetett generátorkezelői ügyében. 

Dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, megyei sajtószóvivő csütörtökön elmondta, az ügyészségnek három nap állt rendelkezésére, hogy eldöntse a feljelentés sorsát, vagyis, hogy indít-e nyomozást. Az a döntés született, hogy a feljelentést továbbították a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, mivel az ügy több kapitányság illetékességi területéhez tartozik. 

Dr. Szombati Andrea, a megyei főkapitányság szóvivője közölte, a főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya zaklatás bűncselekmény gyanúja miatt elrendelte a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában