Vízügyi szolgálat

2022.07.06. 21:00

Főigazgatói elismerésben részesült Hegedűs András gyulai gát- és csatornaőr

Hegedűs András több mint 20 éve aktív résztvevője a vízügyi szolgálatnak. Munkáját magas szakmai elhivatottsággal, lelkiismeretesen és megbízhatóan végzi.

P. G.

Hegedűs András

Főigazgatói elismerést kapott Hegedűs András gát- és csatornaőr – tudatta a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója a Nemzetközi Duna Nap alkalmából főigazgatói emléktárgy elismerést, festményt adományozott Hegedűs András gát- és csatornaőrnek magas színvonalú munkája, példamutató munkahelyi magatartása elismeréséül.

Hegedűs András 1998. május 1. óta dolgozik a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság Gyulai Szakaszmérnökségének Hosszúfoki őrjárásában. Őrjárása frekventált helyen található, az igazgatóság egyik legjelentősebb csatornájának torkolata közelében helyezkedik el. Őrháza mellett található a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum, őri tevékenysége mellett a múzeumvezetői feladatokat is ellátja – írta Facebook oldalán a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A kiállításra látogatók egy szakmáját szenvedélyesen bemutató, türelmes, lelkiismeretes, múzeumi pedagógus tudásával rendelkező embert ismerhetnek meg személyében. Hegedűs András több mint 20 éve aktív résztvevője a vízügyi szolgálatnak. Munkáját magas szakmai elhivatottsággal, lelkiismeretesen és megbízhatóan végzi. Munkatársaival, feletteseivel való munkakapcsolata példaértékű. A vízügyi szolgálatban eltöltött idejére mindenkor a szakmája iránti elkötelezettség jellemző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában