Vanda Lia

2022.07.21. 13:08

Anyukája születésnapján jött világra az idei kétszázadik baba Orosházán

Anyukája születésnapjára időzítette világrajövetelét Czékmán István és Balda Anita kislánya, Vanda Lia, aki a kétszázadik baba lett az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán 2022-ben.

Cs. I.

Czékmán Vanda Lia július 15-én 51 centiméterrel és 3900 grammal született

Forrás: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház

– A testvérei nem voltak ennyire csendesek, de ő nagyon nyugodt, eszik, alszik, hagy engem is pihenni – mondja Balda Anita, miközben kislányát tartja a kezében.
Czékmán Vanda Lia július 15-én 51 centiméterrel és 3900 grammal született az orosházi kórházban, éppen anyukája születésnapján, úgyhogy mostantól ez a nap dupla ünnep lesz a békéssámsoni családban.

 A várandósság alatt nem volt semmilyen komplikáció és a szülés is rendben zajlott természetes úton dr. Huhn Lajos főorvos vezetésével. Nagyon várom, hogy hazamenjünk, hiszen a 12 és a 4 éves lányom, valamint a 9 éves fiam már tűkön ül otthon, hogy mikor láthatják a hugit. A nagyobbak már jó előre megígérték, hogy segítenek az otthoni munkában, de azért erre kíváncsi leszek – teszi hozzá nevetve.

A Szülészet Nőgyógyászati Osztály nevében a szülést vezető dr. Huhn Lajos és az ápolók köszöntik a büszke anyukát és a kislányt. Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában