Színfolt

2022.06.02. 07:04

Országos versenyen léptek fel a gyomaendrődi mazsorettek

A Magyar Majorette Szövetség és az Orosházi Mazsorett Együttes május 21–22-én rendezte meg a XXII. Magyar Mazsorett Bajnokságot Szegeden, a Móra múzeum előtti téren – tudtuk meg Hunya Jolán tanárnőtől, a gyomaendrődi Színfolt Mazsorett Táncegyüttes vezetőjétől.

Vásári Erzsébet

A szeniorcsapat is kitett magáért, egy harmadik és egy negyedik helyet szerzett meg /Fotók: BMH/

A pedagógus részletezte, a szép környezet és a jó idő sok érdeklődőt kicsalogatott a kétnapos rendezvényre, amelyen tizenöt település háromszáz táncosa három korcsoportban és sok kategóriában mérte össze botforgatási, gimnasztikai és tánctudását. 

A gyomaendrődi Színfolt Mazsorett Táncegyüttesből a legnagyobb mazsorettek neveztek és versenyeztek, akik szép eredményekkel tértek haza a napfény városából. 

Kadet, botos szóló kategóriában Szilágyi Zsófia kapott arany minősítést, szenior, tradicionális botos páros kategóriában Czinczár Noémi és Izsó Éva ért el arany minősítést, szenior mix mini kategóriában pedig harmadik helyen végeztek, míg a szenior zászlós kategóriában a negyedik helyet szerezték meg. Hangsúlyozta, hálás a szülők támogatásáért, segítségéért és Baráth Beátának a szervezésért. 

Szilágyi Zsófia arany minősítést érdemelt ki

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában