Határozat

2022.06.12. 19:00

Nyári táborok szervezésére nyújtott támogatást Vésztő

Nyári táboroztatásra, illetve civil szervezeteknek nyújt összességében több mint 2,2 millió forintot az önkormányzat – döntött erről nemrég tartott ülésén a vésztői képviselő-testület.

L. B.

A Vésztői Szabó Pál Általános Iskola Tehetséges Diákjaiért Alapítvány négy táborára 800 ezer forintot, a református egyházközség népművészeti táborára 700 ezer forintot, a Nyergelj, fordulj Lovas Egyesület számára 200 ezer forintot, a Papp-tanyai Életforrás Alapítványnak 100 ezer forintot, a Pénzes Noémi Alapítvány a Mazsorettekért számára pedig 80 ezer forintot szavaztak meg. 

Emellett három civil szervezetnek biztosítanak támogatást. A Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete 50 ezer forintot, a Vésztői Szabó Pál Általános Iskola Tehetséges Diákjaiért Alapítvány 180 ezer forintot, a Pénzes Noémi Alapítvány a Mazsorettekért pedig 70 ezer forintot kap a grémium egyhangúlag meghozott határozata nyomán. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában