Egyensúly AE Egyesület

2022.05.17. 15:21

Osztályfőnöki órákon ismertetik meg a fiatalokkal a civil szervezeteket Békéscsabán

Civil szervezetek számára tartottak kedden tanfolyamot Békéscsabán, a Frankó Tanya és Haluskaház épületében.

L. B.

Fotók: Bencsik Ádám

 Osgyán Béláné, az Egyensúly AE Egyesület felügyelőbizottságának elnöke elmondta, a civil szervezetek számára fontos, hogy a támogatásokkal megfelelően elszámolhassanak, és a dokumentációkhoz szükség van fényképekre is. Számos trükköt ismertek meg, hogy miként készítsék el ezeket a felvételeket.

A Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, az Egyensúly AE Egyesület elnöke, Schriffertné Lócskai Henriett ismertette a központ jövőbeni terveit. Járási szintű tájékoztatókat tartanak majd civil szervezetek számára, de lesznek képzések és tanácsadások is.

Érdekesség: osztályfőnöki órák keretében elmennek az Andrássy és az evangélikus gimnáziumba, illetve a Közgébe, ahol beszélnek a fiataloknak a civil szervezetekről, valamint egy erre az apropóra alkotott társasjátékot szintén kipróbálnak.

A Civil Szervezetek Szövetségének ügyvezetője, Szatmári Júlia elmondta, május 1-jén a főtéren rendezték meg a Civil Kulturális Börzét, amelyen színpadi produkciók és kiállítások révén mutatkoztak be a civil szervezetek az érdeklődők számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában