Útinform

2022.05.31. 06:44

Itt lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat Békés megyében

Nézzük, hogy a hét második napján hol találkozhatunk a Békés megyei közutakon útlezárásokkal és korlátozásokkal.

Beol.hu

A 470-es főúton, Békéscsaba és Békés között a 17-es és a 20-as km közötti szakaszon a növényzetet kaszálják. Munkaidőben útszűkület mellett dolgoznak.

Az ecsegfalvai Hortobágy-Berettyó-csatorna-hídján sávlezárás megszűnt, de a teljes körű felújításig 20 km/h-s sebességkorlátozást vezettek be.

Telekgerendás és Kétsoprony között a 4411-es számú úton az útmenti növényzetet gondozzák, emiatt lehet mindkét irányban útszűkület.

Kunágota és Dombiratos között a 4438-as úton lehetnek fennakadások a közlekedésben, útfelújítási munkálatok miatt.

Gyula és Kétegyháza között a 4434-es úton félpályás útlezárásra kell készülni mindkét irányban útépítési munkálatok miatt.

A kamiontilalom ezen a hétvégén, június 4-én szombaton 22 órától, június 6-án 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

Március 1-től a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt. Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad hazagurulni, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

A további munkálatokról, útlezárásokról bővebben ITT olvashat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában