Ingatlanajánló

2022.05.07. 19:58

Édes élet: eladó a Fejedelmi Cukrászda Dévaványán!

Ha a legszebb épületre vágyik Dévaványán, vagy csak édes álmokat dédelget, akkor a most következő, 139 milliós ingatlan hirdetése önnek szól. De ha csak kibicelne a megyei vendéglátás háza táján, akkor is megér pár másodpercet a virtuális cukrászdai séta.

Eladó a Sárrét szívében a Körös-Maros Nemzeti Park szomszédságában, Dévaványán egy teljeskörűen felújított vendéglátóipari tevékenységre kialakított kávézó, cukrászda és cukrász üzem. Ez a sikertörténet, melynek Ön is részese lehet a ’70-es évekig nyúlik vissza, hisz az eredeti épület egykoron a Vidám Presszó-nak adott helyett. 

Meghatározó épület volt hajdanán, és a mai napig a legszebb épülete Dévaványának a Fejedelmi Cukrászda. A mostani formáját és funkcióját az ingatlan 2004-ben nyerte el, azóta folyamatosan karbantartották, hisz a mostani tulajdonosainak is fontos, hogy a felhasznált anyagok magas minőségűek legyenek….méltó legyen a fejedelmi címre.

A telek területe 700 négyzetméter, térburkolóval borított udvaron a parkolás megoldott, akárcsak a kávézó előtt. Az alsó szint 297 négyzetméter itt található a 72 négyzetméteres eladó tér, amely terasszal kibővített és 225 négyzetméter üzemi rész, amely a mai kor követelményeinek megfelelő gépesítéssel rendelkezik.

Az épület felső szintje beépítetlen, egybefüggő terület, ahol rendezvények lebonyolítása válhat valóra, vagy akár a falusi turizmust is erősítendő, szobákat lehet kialakítani, hisz annyi itt a látnivaló. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában