Összefogás a menekültekért

2022.04.06. 17:00

Neves előadóművészek adnak jótékonysági koncertet Gyulán

A klasszikus zenei élet művészei: Sebestyén Márta népdalénekes, Szamosi Szabolcs, a Szegedi Dóm orgonaművésze, Dés László előadóművész, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Kriszta Kinga szoprán, Horváth István tenor-, harmonikaművész és a Szent Efrém Férfikar ad közös jótékonysági koncertet a gyulai Almásy-kastély báltermében április 26-án, kedden este fél 8-tól.

Beol.hu

Szakcsi Lakatos Béla játékát is hallhatja a gyulai közönség /Fotó: MW/

Fotó: Móricz István

A hangverseny teljes bevételét az Ukrajnából menekülők segítésére ajánlják fel a  Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül. A szervezet a háború kitörése után három kiemelt feladatot határozott meg. Segíti a Magyarországra érkező menekülőket az érkezésük során, hozzájárul a Kárpátalján várakozó több tízezer ember ellátásához a beregszászi Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével, és támogatja a hosszabb időn át Magyarországon maradó családok beilleszkedését. 

 

A szervezők közleménye szerint, aki nem tud részt venni a koncerten, online is követheti a hangversenyt a Filharmónia Magyarország közösségi csatornáin, adományát pedig utalással tudja eljuttatni a szervezet részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában