Szépítés

2022.04.28. 09:45

Fákat ültettek a békési bölcsődében

Tovább szépítették, még otthonosabbá tették a békési Földvár Bölcsőde környezetét. A több ütemben megvalósuló arculatformálás részeként a közelmúltban fákat ültettek az intézmény udvarára.

P. G.

Kálmán Tibor és Polgár Zoltán együtt fogott lapátot, hogy az oszlopos szilfákat elhelyezzék a bölcsőde udvarán /Fotó: BMH/

Kálmán Tibor polgármester elmondta, még egy év sem telt el azóta, hogy mezítlábas parkot adhattak át a bölcsődében, ami a gyerekek egészséges mozgástani fejlődését, valamint talpboltozatuk, egyensúlyuk fejlődését is szolgálja. Hozzátette, már akkor szó volt arról, hogy a város fákkal is segítené, hogy a gyerekek árnyékban élvezhessék a kültéri játékokat.

 

Polgár Zoltán alpolgármester, a választókerület önkormányzati képviselője kiemelte, három oszlopos szilfát ültettek el a Földvár bölcsődében Kálmán Tibor polgármesterrel közösen.

– A növények egyrészt árnyékot adnak majd a gyerekek és az intézményben dolgozó szakemberek, munkatársak számára, másrészt szolgálják azt a törekvést, amellyel szeretnénk minél zöldebbé, még szebbé tenni a környezetet városunkban – fogalmazott az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában