Visszatekintő

2022.02.28. 14:43

Mutatjuk, mik voltak a legolvasottabb cikkek az előző héten

Ismét megnéztük a számokat. Mutatjuk mi az az 5 cikk, amire a legtöbben kattintottak a 8. héten.

Kozma János mutatta, hogy miként biztosítottak helyet az árusoknak a parkolóházban /Fotó: Imre György/

A 47-es főút Köröstarcsa és Körösladány közötti szakaszán szerdán 13 óra 30 perc körül összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi. A személygépkocsi vezetője és utasa életét vesztette.

Egy most 17 éves battonyai, egy szintén 17 éves dombegyházi, egy 16 éves battonyai és egy 18 éves végegyházi fiú ellen emeltek vádat, akik ragasztószalaggal kötözték ki osztálytársukat.

Megkezdődött a bontás, így a napokban átköltöztek a nagybani területéről az árusok a parkolóház földszinti részére, az épület két emeletén nyolcvan-nyolcvan kocsi állhat meg.

Nyolcmilliárd forint költségvetésű beruházás kezdődött a FirstFarms Hungary Kft. telephelyein, Pusztaföldvár és Telekgerendás határában, majd 2,5 milliárd forint állami támogatással.

Debreceni férfiak törtek be a gyanú szerint egy házba Orosházán. Valószínűleg nem gondolták, hogy hamarosan vissza kell térniük Orosházára, de már nem önszántukból. A Békés és Hajdú-Bihar megyei rendőrök kitartó munkája azonban meghozta az eredményt: elfogták őket.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában