Korszerűsítés

2021.12.26. 11:59

Megújulhat az összes Kötegyánba vezető út

Megújulhatnak a Kötegyánba vezető közutak – ismertette dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester, hozzátéve, a korszerűsítésekről nemrég kért tájékoztatást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatójától, Cserkúti Andrástól.

L. B.

Információi szerint jövőre korszerűsítik a Sarkad és a VÉDA-kapu közötti, több mint két kilométeres szakaszt – a munkálatok tavasszal rajtolhatnak –, valamint a VÉDA-kapu és az országhatár közötti, csaknem 3,8 kilométeres rész rendbetétele is szerepel az elképzelések között. 

A kötegyáni bekötőutat 2020 nyarán újították fel a vasúti átjáróig. Jövőre a Magyar Falu Program keretében korszerűsítik a vasúti átjáró és a Táncsics utca közötti 2,5 kilométert a közútkezelő saját kivitelezésében. 

A következő évben, a zrt. saját kivitelezésében és a Magyar Falu Program keretében teszik rendbe a Kötegyánt és Méhkeréket mondhatni hátulról összekötő, Újszalonta felé is rövidebb eljutást lehetővé tevő közutat 2,5 kilométeren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában