Koronavírus Békésben

2021.12.06. 14:44

Heti adat: nem enged a koronavírus Békésben

Az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az utóbbi időszakban egyre emelkedik Békésben is. Ez is azt jelenti, hogy a koronavírus tovább méri csapásait megyénkre is. Mutatjuk az elmúlt hét nap adatait.

N.T.

Fotó: Shutterstock

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hétvégi, összesített adatok alapján a beoltottak száma 6 159 926 fő, közülük 5 867 068 fő már a második oltását is megkapta, 2 765 500 fő pedig már a harmadik oltást is felvették.

Az elmúlt három napban összesen 22 699 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 157 568 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

A 47. héten is vizsgálták országszerte a szennyvizet. A kimutatásból megtudtuk, hogy az előző hetekhez képest csökkenő tendenciát figyeltek meg Békéscsaba mintáiban.

Heti vizsgálatunkhoz a koronavirus.gov.hu honlapjáról kölcsönöztük az adatokat. Az első tábla a Békés megyei fertőzöttek számát, valamint annak emelkedését mutatja napi bontásban.

Alcímsor hozzáadása

Második vizsgálatunk során az országos statisztikákat néztük meg közelebbről. Ezen az táblán a fertőzöttek, valamint az elhunyt betegek számát láthatjuk.

Alcímsor hozzáadása

 

Olvassa el előző vizsgálatunkat is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában