testületi döntés

2021.10.27. 06:49

Napelemparkot alakítanak ki Szarvason

Képviselő-testületi ülést tartottak a múlt héten Szarvason. A napirendi pontok között szerepelt többek között a roma táncos tehetséggondozó program megvalósítása, a Szarvas hazavár című projekt keretében történő Szentesi úti lakás bérbeadása és a Szent Klára Gyógyfürdő fejlesztésének tervezési feladataira vonatkozó szerződés.

V. E.

Szó volt továbbá a város közvilágításának villamosenergia-beszerzéséről 2022-re, a Kacsa-tó tervezésére kötött szerződés módosításáról, illetve turisztikai fejlesztéséhez szükséges rehabilitációs szakértő beszerzéséről.

Egyeztettek még napelempark létesítéséről, a helyi rendezvények és fesztiválok támogatásáról, a Turisztikai és Városmarketing Kft. új ügyvezetőjének kinevezéséről, a turisztikai iroda gázkazán­cseréjéről, az Arborétum utcai tervekről, valamint az „Újratelepítők” társasjáték előállításáról.

Babák Mihály polgármester és dr. Melis János címzetes főjegyző is hozzászólt a témákhoz az ülésen /A szerző felvétele/

Zárt ülésen esett szó a meglévő szénhidrogénkút biztonsági övezetét érintő bányaszolgalmi jog alapításáról és a Gál Ferenc Egyetem tulajdonosi hozzájárulásának kiegészítéséről.

A felsorolt napirendi pontokat a képviselő-testület egyhangúlag elfogadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában