Mezőhegyes / Galériával

2021.10.12. 12:11

Megmutatta képzési palettáját a ménesbirtok szakképző iskolája

Szülők, diákok, pályaválasztási tanácsadók is érkeztek a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium keddi nyílt napjára. Tarkó Gábor igazgató köszöntőjében arra kérte az érdeklődőket, járják be a 110 éves hagyományokkal rendelkező intézmény megújult főépületét, látogassák az órákat Magyarország legmodernebb, a XXI. századi igényeket kielégítő szakképző iskolájának a székhelyén.

Cs. I.

Kis csoportokban a műemléki épület falai között berendezett tanműhelyekbe is elkalauzolták a pályaorientációs nap látogatóit. Sok kérdést intéztek a szülők a kísérők felé. Kíváncsiak voltak a képzési palettára, a továbbtanulási lehetőségekre, arra, milyen kollégiumi körülmények s milyen ösztöndíjprogram várja a fiatalokat. Sokan érkeztek a környék városaiból és a kisebb településekről.

Tarkó Gábor igazgató az iskola körül zajló nagyberuházás kapcsán elmondta, ami készen látható és amit már a diákjaik élveznek, az csupán 10 százalék: épül új kollégium, új tanári épület, uszoda, több funkciós sportcsarnok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában