tilalom

2021.10.29. 14:31

Az orosházi kórházban sem fogadják a látogatókat

A koronavírus járvány 4. hullámának növekvő esetszámai miatt – a járvány terjedésének csökkentése érdekében – október 30-a, szombattól visszavonásig az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet egész területére látogatási tilalom lép érvénybe.

A látogatási tilalom ideje alatt érvényes szabályokról itt olvashat bővebben.

A sürgősségi betegellátó osztály (SBO), a háziorvosi ügyelet a megszokott rendben működik. Kérik, amennyiben enyhék, nem sürgősek, nem életet veszélyeztetők a panaszaik, az SBO gördülékeny működése érdekében először a háziorvossal, ügyeleti időben pedig a háziorvosi ügyelettel vegyék fel a kapcsolatot.

A hétvégén szünetel az oltakozás

Oltás- és szakrendelés szünet lesz a hosszú hétvégén – adta hírül az orosházi kórház. Eszerint október 31-én, vasárnap és november 1-jén, hétfőn az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Könd utcai oltópontja zárva tart, az oltások beadása szünetel. Az oltópont november 2-án, kedden 7 órától fogad ismét pácienseket.

Mindenszentek napján, november 1-jén, hétfőn a szakrendelő is zárva lesz, a járóbeteg ellátás ugyancsak szünetel. Egyszerűbb panaszaikkal a Könd utcai rendelőintézet melletti kistérségi orvosi ügyeletet, sürgős esetben a kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályát (SBO) kereshetik fel az érintettek. A rendelések kedden a megszokott időben kezdődnek.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/latogatasi-tilalmat-rendeltek-el-a-bekes-megyei-kozponti-korhazban-4460051/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában