egyeztetés

2021.09.24. 10:16

Gyulán ülésezett az Airbus bizottsága

Az Airbus Projektkoordinációs Bizottsága a napokban Gyulán, a városházán tartotta ülését.

P. G.

Az Airbus Helicopters Hungary, azaz a gyulai gyár menedzsmentjének minden pozícióját betöltötték, a vezetőség már dolgozik – tájékoztatott dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere.

– A hét tagú menedzsmentből ketten gyulai szakemberek, a többiek német és francia polgárok. A polgármester fantasztikusnak nevezte, hogy a világ egyik vezető légijármű-ipari cégének magyarországi, jelesül gyulai leányvállalatának hét tagú vezetőségébe két gyulai szakembert is felvettek.

A városvezető fogadta a menedzsmentet az irodájában a bizottsági ülés előtt. Eddig összesen 24 „fehérgalléros” munkavállalót vettek fel, többségük mérnök, és minden mérnök magyar. A felvett szakemberek mindegyike elvégezte az előírt képzéseket Franciaországban és Németországban, és már itthon vannak, készítik elő a termelőtevékenységet. A „kékgalléros” munkavállalók felvétele a következő hetekben, hónapokban történik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában