Békéscsaba - videóval

2021.08.22. 09:17

Várják haza Sanyit, a kakast

Továbbra sem sikerült befogni a csabai kakast, akit a gazdája már nagyon vár haza.

Mint arról korábban már beszámoltunk, többen is próbálták megfogni Sanyit, de ő mindig meglépett és egy fán ülve figyelt. A csabai kakas már több mint fél éve kapirgál szabadon a belvárosban, ahol közben két társat is szerzett magának, egy tyúkot és egy kakast.

Az egyik ott lakó hírportálunknak elárulta, hogy Sanyi érdekes színfoltja a lakótelepnek, és senkit sem zavar. Hozzátette, hogy a másik kakastól nagyon védi a területét, többször meg is kergette.

[video width="576" height="320" mp4="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2021/08/9612292video1629612067.mp4"][/video]

Egy másik csabai lakos, Nagy Piroska úgy tudja, hogy a másik kakast és a tyúkot valaki kitette oda.

– Sanyi láthatóan jól érzi magát azon a nagy területen, szeret szabadon lenni. Szerencséjére még senkinek sem sikerült megfognia. Nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy örülök Sanyinak, szép kis kakas. A kommentekből is látszódik, hogy nagyon sokan szeretik, messziről is jönnek megnézni – mondta.

Hozzátette, hogy a hozzászólók között azonban akadtak olyanok is, aki Sanyinak sem örült már, és így, hogy már hárman vannak, még inkább bosszúsak , de szerencsére többen vannak, akik szeretik őket.

Sanyi kakas gazdája, Dézsi Gábor elárulta, hogy a csabai piacon többször is próbálták megfogni, de nem jártak sikerrel.

– Ha valakinek sikerül befognia, akkor szívesen elmennék érte, hiszen nagyon hiányzik a tyúkoknak.

Békéscsaba kedvenc háziállata, – most már barátokkal – vígan kapirgál tovább a belvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában