viharkárok

2021.07.19. 12:53

Trambulin csapódott az autónak Kétegyházán

Nem kímélte Kétegyházát a vasárnap esti vihar. Dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester elmondta, az este hétkor kitörő vihar számos ágat letört a településen és több épületen elmozdultak a cserepek.

V. N.

– Húsz percen át tartott a vihar, ezalatt cseresznye nagyságú jég is esett. És bár a jég nem okozott komolyabb károkat, a lakosok elmondása szerint, az erős szél kerítéseket döntött ki, plexiket szedett le, az egyik udvarból pedig egy trambulint is kifújt az utcára. Ám az utóbbi esetben szerencsére nem keletkezett anyagi kár, annak ellenére, hogy a trambulin egy autóhoz csapódott az utcán – részletezte a polgármester.

Beküldött fotók

Megkeresésünkre Várszegi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Békés megyei szóvivője elmondta, egy telekommunikációs kábelre, valamivel arrébb pedig egy elektromos vezetékre szakadt akácfa ágak miatt vonultak ki a gyulai hivatásos tűzoltók vasárnap Kétegyházára.

– Két esethez vonultak ki a gyulai tűzoltók, minkét esetben láncfűrész valamint létra segítségével hamar sikerült elhárítaniuk a veszélyt. Az eset következtében senki sem sérült meg – ismertette a megyei szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában