KALANDTÚRA

2021.07.21. 13:19

Így nyaral Pindroch Csaba – kincset talált Szarvason a salgótarjáni színész

Nem mindennapi élményekben volt része a napokban Pindroch Csabának. A salgótarjáni színész a felvilágosodás legendás alakja, Tessedik Sámuel nyomába eredt a történelmi Magyarország közepén.

nool.hu

Pindroch Csaba és családja számára nem ismeretlen a szarvasi nyár. A Valami Amerika trilógia, a Kontroll című filmek és megannyi színházi darab népszerű színésze a legforróbb évszak egy részét mindig városunkban tölti – számoltak be a színész látogatásáról a Tessedik kincse nyomában című városi kalandtúra szervezői szerdán a Facebookon. Hozzátették: Pindrochék már kipróbálták valamennyi szabadulószobát, jártak a Csodaösvény kalandtúrán is, idén pedig rátaláltak a városi kalandtúrára. Lelkes csapatukkal nyakukba vették a várost, és egy eddig ismeretlen oldaláról fedezték fel a települést.

– Örömmel jelentjük: sikerült megfejteniük a kincs legendáját – írták a bejegyzésben, ahol képet is közöltek a kalandtúrát teljesítő színészről.

Fotó: Tessedik Kincse Nyomában Facebook oldal

Fürj Erik, a kaland szervezője és Pindroch Csaba

Pindroch Csaba nemrég, a nógrádi sztárok nyaralásával foglalkozó cikkünkben úgy nyilatkozott, hogy a következő hónapokban saját előadásaival lép fel, amelyeket az érdeklődők már Salgótarjánban és Balassagyarmaton is megtekinthettek. Mivel idén felmondta a tagságát a Thália Színházban, így sokkal szabadabban telik majd az elkövetkezendő időszaka. Mint mondta, nagyobb nyaralásra készül a családjával belföldön – a jelek szerint az alföldi város is utazási célpont volt –, de terveik között szerepel egy tengerparti utazás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában